Grunde til salg

Hos Hørning Grunde har vi altid grunde til salg både vores egne og grunde, som vi udbyder i samarbejde med vores samarbejdspartnere.


Vi opkøber løbende udstykninger til byggemodning med grunde, vi ved, der har interesse for potentielle husejere. Dermed sikrer vi, at vores udvalg af grunde til salg altid er opdateret med de nyeste udstykninger.


Vi fokuserer på central beliggenhed med god infrastruktur, der er særdeles vigtigt, så det bliver nemt at forene arbejdsliv med familieliv og fritid.


Vi kombinerer den centrale beliggenhed med grønne omgivelser og nærhed til naturen - alle forhold der bliver opfyldt på vores to nyeste udstykninger med grunde til salg i Hou Strandpark og på Nørregårds Alle ved Hørning.


Uanset hvor langt I er i jeres købsproces, kan vi trække på vores store professionelle netværk og hjælpe med at finde et professionelt byggefirma, som kan stå for at bygge jeres drømmehus på jeres nye byggegrund.


Her på hjemmesiden er der inspiration til at få opfyldt og pustet liv i jeres boligdrømme - og det første sted at starte er naturligvis at finde den helt rigtige byggegrund.


Hos Hørning Grunde har vi mange års erfaring fra byggebranchen. Vi er derfor ikke bange for at kalde os eksperter i alle de forhold, der gør sig gældende for en attraktiv byggegrund.

Hørning Grunde er det helt rigtige valg, når boligdrømmene skal vækkes til live med rejsen fra første spadestik via rejsegilde til indflytning.