UDSOLGT I HOU STRANDPARK

Grundpriser INKLUSIV tilslutningsafgifter

Hou Strandpark er et attraktivt boligområde, hvor landskabet skråner svagt ned mod stranden og Kattegat, der byder på en fantastisk havudsigt med Tunø og Samsø i baggrunden.

Hou Strandpark er det nyeste byggeområde i Hou og ligger umiddelbart på venstre hånd ved byskiltet, når man kommer fra Odder.


Hou Strandpark er et attraktivt boligområde, hvor landskabet skråner svagt ned mod stranden og Kattegat, der byder på en fantastisk havudsigt fra Aarhus Bugten og Helgenæs mod nord via Tunøs stejle skrænter, der er sirligt omkranset af Samsøs bulede nord-ø ned mod den fladere syd-ø med Brattingsborg Fyr som et blinkende punktum ved nattetid.


Hou Strandpark har direkte tilknytning til de nyere boligkvarterer i Hou, der gennem de sidste knap 30 år har udviklet sig til en attraktiv bydel med åbne grønne områder, legepladser og en masse muligheder for aktivitet for hele familien.


Via stiforbindelser og gangtunnel under landevejen har Hou Strandpark direkte forbindelse til havn, handelsmuligheder, daginstitutioner, skole og svømmehal. Det betyder, at familiens yngste medlemmer trygt kan færdes på egen hånd i området og fx transportere sig til og fra legekammerater og skole.


Bemærk at vores grundpriser på disse højtbeliggende grunde med mulighed for havudsigt er INKLUSIV alle tilslutningsafgifter.


Vedtægter for Grundejerforeningen Hou Strandpark kan rekvireres på pdf på

Afstand til:

Odder Banegård: 9 km Skanderborg Banegård: 26 km Banegårdspladsen, Aarhus: 29 km Horsens Banegård: 29 km Horsens Sygehus 26 km Skejby Sygehus 36 km